Artikel over STERCORE in het vakblad Grondig

better tomorrow

0 comments

Het vakblad Grondig is een nieuwsbron voor ondernemers en medewerkers in de cumelasector. Het biedt een frisse blik op de sector, mensen, machines en ondernemen. Dagelijks produceren zij nieuws over agrarisch loonwerk, cultuurtechniek, grondverzet, meststoffendistributie, tuin, park en (land)bouwverkeer.

Na het afronden van de de proeven van STERCORE heeft Grondig daar een artikel gewijd. Onze plannen komen daarin aan bod en onze partnerschap met Meilof Smilde. Zij zullen voor de aanvoer van de mest gaan zorgen die wij in onze toekomstige fabriek transformeren naar Bio-Based Carbon en groen gas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}